Auton lasien tummennus - Hinta

Auton lasien tummennus Ma-Pe klo 9-16.00 La-Su sopimuksen mukaan.

Perjantaisin -20% alennus normaalihinnasta 10 vuoden takuu Johnson kalvolle!

Ajoneuvo Normaali hinta SolarScreen Johnson
HB 3-ovinen alk. 150€ 120€ 140€
Sedan, HB, Coupe alk. 170€ 136€ 156€
Farmari alk. 200€ 160€ 180€
Maasturi alk. 220€ 176€ 196€
Premium - luokan autoja kuten: alk. 250€ Audi A8, VW Phaeton, Mercedes S, Mercedes CLS, Lexus 450 ja muut
 
Hinta ei sis. tuulilasien ja etuovien tummennusta. Tummuus asteitta on useita 5% 15% 25% 35% 45% 50% 90%.

bg slide 01

Huomio!

Tummennuksen jälkeen Ikkunoita ei saa avata vähintään 7 pv, niihin ei saa koskea eikä niitä saa pestä sisäpuolelta.

Lasien tummennukset parantaa auton ulkonäköä, suojaa lapsesi tai koirasi auringon kuumudelta lisää matkustusmukavuutta ja turvallisuutta. Auton lasien tummennus onnistuu meiltä 10 vuoden kokemuksella. Asennamme vuosittain auringonsuojakalvot yli 500:n autoon. Tummennuskalvot asennetaan aina lasin sisäpinnalle ja ne ovat naarmunkestäviä, eivätkä vaadi mitään erikoistoimenpiteitä. Auton lasien tummennus kestää noin 2 tuntia, kalvo merkkistä riippuen annamme työlle ja kalvoille 5 ja 10 vuoden takuu. Asennuksen mukana saat takuutodistuksen.

Valikoimasta löytyy USA:ssa valmistettuja korkealaatuista amerikkalaista kalvoja: SunTek Johnson Llumar. Tehtaiden tuotteet ovat monien mielestä alan parhaita. Käytämme myös Ranskalaista SolarScreen laatukalvoa joka valmistetaan EU:ssa, tummuus asteitta on useita 5% 15% 20% 25% 35% 45% 50%.

Vaikka monet kalvot ovat metallisoidut kuten Llumar ATR, Johnson, SunTek HP se ei estä nykyaikaisten kännyköiden ja radion kuulumista autossa, sillä kyseessä on hybridikalvot, jossa on normaalia metallisoitua kalvoa ohuempi metallikerros. Peilimäisen pinnan ansiosta kalvo näyttää hieman peilimäiseltä jolloin siitä on vaikea nähdä sisälle.

Metallikerroksen lisäksi kaikissa kalvoissa on myös polyesterikerros torjumassa auringon säteilyä.

SunTek Liumar Johnson, kalvoissa on naarmuuntumaton pintakerros ja 10 vuoden tuotetakuu mm. haalistumista ja kuplimista varten! Metallisoimattomilla Llumar ATC-kalvoilla on 7 vuoden takuu ja hyvät lämmöntorjuntaominaisuudet SolarScreen kalvolla 5 vuoden takuu.

Aurinkosuojakalvot vähentävät tehokkaasti murtoja, suodattavat 99% UV säteilyä 60% auringon lämpösäteitä ja kesällä jopa 30% viileämpi auto.Tummennuskalvot lisäävät matkustusmukavuutta, silmien rasitusta voidaan vähentää jopa 80% jolloin matkustaminen on mukavaa ja vaivatonta.

Auton ikkunakalvo asennus kannattaa teetättää ammattilaisella jos kokeilet kalvotta omatoimisesti yleensä lopputulos saattaa monasti olla se, että ensin teet työn itse, jonka jälkeen teetät auton lasien tummennukset ammattilaisella. Itse tehtynä lasien tummennus aiheuttaa melkein aina asentajalle vaikeuksia ja hukkaan tuhlattua aika ja roskiin heitettyä tummennuskalvoa. Ylensä lasien tummennuksia yritetään asentaa ilman kunnollisia kalvoa ja ohjeita, jopa hyvä kalvo ei aina takaa sen että tummennus onnistuu täydellisesti ensimmäisellä kerralla. Tavarataloista ostetut kalvot ovat laadultaan todella huonot, ne eivät kutistu tarpeeksi ovat todella pehmeät ja monesti ilman minkälaista naarmusuoja niiden asennus lasien ja tiivisteiden väli tuottaa hankaluksia kalvo mene helposti ruttuun. Markkinoilla on tällä hetkellä monta tummennuskalvo valmistaja, tunnetumpia niistä ovat Llumar Johnson SunTek SunGard SolarScreen 3M. Tänä päivänä netistä saa ostettua laatukalvoja, tummennus kalvon lisäksi on ostettava työvälineet (led lamppu, kuumailmapuhallin, lastat, mattoveitsi, suihkepullo) hinta näille työvälineille tule helposti 50- 70 euroa ja lisäksi ostettava vielä 2 j.m. tummennuskalvo jonka hinta on 60€.

Näiden hankintojen lisäksi asennus vaiheessa on otettava ovien ikkuna tiiviste irti jotta saadaan kalvo asennettua sen alapuolelle mikä takaa hyvän pysyvyyden, vaikka ovipahvit ei puretaan, niin tämä työvaihe vaati osaamista, irrotusvaiheessa tiiviste voi vaurioitua ja seuraavaksi varaosakauppa reissu tiedossa, tiivisten hinta vaihtele 30-100€ välillä. Näin auton lasien tummennus hinta itse tehtynä voi tulla korkeimmaksi mitä olisit maksanut ammattilaisille asennuksesta.

SunTek, Johnsonin, Llumar aurinkosuojakalvot ovat aina olleet kalvoalan edelläkävijöitä.

Kalvot asennetaan sisäpuolelle kalvon pinnassa oleva väritön ja näkymätön liima laminoi kalvon auton lasin pintaan ja muodostaa kirkkaan kiinnityssiteen lasiin. Kalvo laminoitu lasiin muutamassa päivässä lopullisesti sen jälkeen kalvo on kovaa ja kulutusta kestävä.

Kalvot kestävät naarmuuntumista ja kova käsittelyä sekä ikkunapesuaineita.

Laadukkaan kalvon tuntee siitä, että se on optisesti virheetön ja tasalaatuinen väritykseltään. Älä käyttää huonoja ja halpa tummennus kalvoja, vaadi huippulaadukkaat SunTek Johnson LLumar 3M SolarScreen tummennuskalvot.

Yli 10 vuoden ammattitaito takaa sen, että lasien tummennus on takuuvarmasti ensiluokkainen, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa ja voit luottaa siihen että tehty asennus kestää vuodesta toiseen. Meidän kautta myös ikkunoiden tummennukset kaikin kiinteistö laseihin.

A-Mainos OY
Puh.040 5511417
Sulantie 7F
04300 Tuusula